Tuinwerkzaamheden

-Tuinaanleg
-Tuinonderhoud
-Verkoop tuinaarde
-Verkoop tuinturf
-Tuinbemesting
-Tuin ruimen groot en klein
-Graszaaien
-Grasmaaien
-Aanleg van grindweg
-Verkoop van siergrind

Bestrating:
-Verkoop van gebruikte bestrating
-Verkoop van nieuwe bestrating
-Aanleg van bestrating
-Oude tegels verwijderen
-Aankoop oude tegels


Ellermann Emmer-Compascuum tuinruiming

Tuinonderhoud

Alle dingen hebben onderhoud nodig, zo ook tuinen. Door planten op het juiste moment te snoeien houd je de plant in goede conditie, de tuin in evenwicht en heeft u ook op de langere termijn plezier van uw tuin. Elke plant heeft op zijn tijd een snoeibeurt of wat extra verzorging nodig. Onderhoud is niet alleen snoeien, denk hierbij ook aan bemesting of het onderhouden van uw gazon (verticuteren,beluchten en bemesten). Wij kunnen uw tuin vakbekwaam verzorgen met de frequentie die u wilt. Van één keer per jaar tot wekelijks onderhoud. Laat u eens vrijblijvend adviseren!
Ook het maaien van gazons van klein tot groot verzorgen wij. We hebben voor elke gazonoppevlakte de juiste machine in huis.

Bestrating

Bestrating is een van de meest noodzakelijke elementen in een tuin of om een woning. Denk aan een pad naar de ingang van uw woning, terras, parkeerplaats of een stuk bestrating voor de sier. Bestratingen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Alle soorten kunnen wij voor u realiseren. Ook het ophogen of herbestraten van uw bestaande bestrating doen wij uiteraard ook voor u.


Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is vakwerk.  Door de juiste materialen op de juiste manier te verwerken krijg je het gewenste resultaat voor nu en in de toekomst. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden. Doordat wij alle machines in eigen beheer hebben kunnen wij nagenoeg alle werkzaamheden zelf verzorgen. Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd.Graszoden leggen: de snelste weg naar een gezonde, groene grasmat..........

Een gezonde, egaal groene grasmat is een sieraad voor iedere tuin. Met je blote voeten in het gras, de geur van een pas gemaaid gazon: een mooi grasveld is genieten.
De snelste weg daar naar toe? Graszoden kopen.  Wij snijden de graszoden per bestelling vers voor u af, waarna u de graszoden binnen  een dag in uw tuin kunt (laten) leggen.
Met de kwalitatief hoogwaardige, goedkope graszoden van Ellermann graszoden geniet u snel van een prachtige, onkruidvrije grasmat!.

Wij Leveren 1e kwaliteits graszoden ( zonder plastic netten )

-Egaliseren van de ondergrond
-Walsen van de vlakke ondergrond met  wals
-Bemesting van de ondergrond
-Graszoden leggen op Professionele manier ( zonder naden )
-Kanten afsnijden en de gehele mat afrollen -Wij leggen al vanaf 10 m2 

Grondwerk

Doordat wij veel met grondverzet en grondverbetering te maken hebben, zijn de benodigde machines hiervoor in huis. Hierdoor zijn wij in staat om graaf- en ophoogwerkzaamheden te verrichten. Vooral op moeilijk bereikbare locaties (kleine, smalle toegang) kunnen wij werken omdat onze graafmachines, minikraan en rupstransporter door ingangen vanaf 100  cm kunnen. Ook grotere machines hebben wij tot onze beschikking zoals een rubskraan 17 tons en mobiele kraan 15 tons, dus voor het grotere werk kunt u ook bij ons terecht.
Ellermann

Website door MaatReclame.nl